marți, 16 martie 2010

CONTUL IN BANCA UNDE NE PUTETI SUSTINE CU BANI

CHIVU MARIA

RAIFFEISEN BANK

RO91RZBR0000060012206302



VA MULTUMIM !!!

joi, 4 martie 2010

Adrian dupa nefericitul eveniment



Introspectie panencefalita sclerozanta subacuta

Panencefalita sclerozanta subacuta sau encefalita subacuta sclerozanta Van Bogaert are un determinism viral. Este incadrata in bolile degenerative cerebrale din cauza evolutiei sale cronice si absentei semnelor clinice de infectie. Degenerescenta cerebrala devine evidenta dupa 6-7 ani de la infectia primara rujeolica si apare, de regula, in jurul varstei de 8-14 ani. Clinic se descriu modificari caracteriale, dispraxie, esec scolar, modificari ale personalitatii. Apar mioclonii axiale, generalizate, sau crize convulsive majore. In faza terminala, bolnavul devine gatos, nu mai poate fi mobilizat din pat, iar decesul survine prin rigiditate de decerebrare in 2 ani de la debut. In lichidul cefalorahidian gammaglobulinele sunt crescute, iar anticorpii antirujeolici sunt prezenti inconstant. In sange anticorpii antirujeolici sunt pozitivi peste 1/28. Electroencefalograma este caracteristica (complexe Radermecker). Anatomopatologic exista infiltrat perivascular limfocitar, incluzii virale intranucleare in neuroni si in celulele gliale, rarefactie a neuronilor corticali si glioza. Procesul inflamator cuprinde si nucleii de la baza creierului.
Paralizia juvenila progresiva este cauzata de infectia sifilitica, localizata la nivelul sistemului nervos central. Este rar intalnita astazi. Tabloul clinic este cel de encefalita, cu evolutie progresiva spre dementa. Semnelor de deficit intelectual, apatiei si indiferentismului li se adauga elemente de tip ataxie, hemiplegie, manifestari somatice si de laborator caracteristice infectiei luetice.

Documente care sa va ofere incredere in noi


Aici sunt atasate certificatul de handicap a lui Adrian, precum si documentul prin care se atesta ca a fost inscris pentru o primai nterventie medicala, la o clinica din Chisinau. Acea prima interventie cu laser este deja facuta la acest moment dar mai sunt alte doua interventii pe care ar trebui sa le faca pentru a-i da mai mari sanse la recuperare. Fiecare interventie urca la o suma in jur de 2000 de euro pe care parintii bineinteles ca nu au de unde sa o asigure. Acestia deja avand cheltuieli foarte mari in fiecare luna cu intretinerea lui Adrian si asigurarea medicamentatiei necesare.

miercuri, 3 martie 2010

Povestea lui Adrian




Asa isi spune oful mama lui Adrian, un copil care era vesel, plin de viata se juca si zambea in fiecare zi, dar din pacate, a trebuit sa aiba si o cumpana in viata sa de copil frumos. Daca ghinionul l-a urmarit si boala s-a instalat in corpul lui fragil, noi cei din jurul lui nu putem decat sa fim alaturi de el si de familia lui pentru a reda un zambet sanatos pe chipul lui.